AKUSTIKA - za Glazbenike

www.audion.hr

Glazbenici

Instrumentalisti u danasnje vrijeme provode gomilu vremena u svojim tzv "bedroom home studio", mjesta koja su svima poznata kao akusticki neprihvatljiva za rad.
Auralex nudi mmostvo solucija za project studio, od jednostavnoih D36 panela, pa do komopletnih solucija, kao sto je Project 2.

GRAMMA i Great GRAMMA su stvoreni za gitariste koji žele najbolji zvuk iz svog poja?ala, a uz to je i dovoljno prijenosan da ga mogu ponijeti i na gažu.

Bubnjari perfekcionisti znaju koliko je ugodno kada pola stagea svira skupa s njihovim bubnjevima.
Za njih je stvoren HoverDeck 64; prijenosna, modularna platforma namjenjena izolaciji cijelog seta bubnjeva zajedno s bubnjarom.

Auralex Acoustics nudi u?inkovita i ekonomski prihvatljiva kompletna rješenja za upravljanje zvu?nim pojavama u svim akusti?ki zahtjevnim prostorima.
Od širokopojasne apsorpcije zvuka, preko pravilne raspodjele frekvencija po sobi (difuzija i refleksija), pa do kontrole niskih frekvencija koje se gomilaju u kutevima prostora (zamke za niske tonove, bass traps), sve do opreme za izolaciju od prijenosa energije (transmisije ili "leakage").

Auralex ima rješenje za sve!