O NAMA

www.audion.hr

Pratite nas na FACEBOOKU

Audion d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Puli te izlozbenim prostorom i skladištem u Zagrebu. Naša primarna djelatnost je prodaja, instaliranje i distribucija profesionalne rasvjetne, glazbene i informaticke tehnologije u RH i EU. Uporedo sa prodajom, bavimo se i zastupanjem glazbenih skupina, te organizacijom glazbenih dogadjanja.

Nudimo najpovoljnije cijene proizvoda i usluga na ovim prostorima, te najbržu isporuku narucene opreme. Naše akademsko glazbeno znanje te sviracko iskustvo vam omogucava koristan i znalacki savjet pri kupovini profesionalne opreme.
Preko partnera iz SAD-a, imamo godine iskustva pri instalacijama i odabiru profesionalne opreme za sve vrste zabavnih ustanova ukljucujuci diskoteke, barove, kafice, restorane, otvorene terene, parkove...

Posjetite nas novo otvoren izlozbeni prostor veleprodaje:

Audion d.o.o.
Izložbeni Prostor Veleprodaje
IV. Vrbik 7
(Vrbik, blizu Filozofskog faksa)
Zagreb, 10000

RADNO VRIJEME:

PON-PET 10-18h
Pauza 15-16h
Sub. Ned: Zatvoreno
 
Znacajan dio našeg poslovanja se odnosi na na prodaju rabljene opreme. Izbor naše ponude se vrlo brzo mijenja zbog ogromne ponude rabljene opreme od strane nasih dobavljaca. Ako ste u potrazi za nekim instrumentom ili uredjajem, a ne želite ili ne možete iz bilo kojeg razloga kupiti novi, javite nam tocno koji je to model, a mi cemo ga GARANTIRANO pronaci za vas, rabljenog, i to u odlicnom stanju i po vrlo povoljnoj cijeni. Probajte, nemate sto izgubiti osim par minuta vremena koje vam treba za poslati mail.

Izuzetno bitna stavka koja nas cini vašim odabranim partnerom u svijetu profesionalne rasvjetne, glazbene i IT tehnologije je ?cinjenica da mi imamo pristup širokom izboru proizvo?a?a i da vam proizvod ?esto možemo ponuditi po najnižoj cijeni u Europi.
Pored povoljnih cijena, nagradjujemo sve nase stalne kupce sa posebnim, individualnim popustima u ovisnosti na kolicinu ostvarenog prometa. Cijenimo vase povjerenje i nagradjujemo ga brzom uslugom, povoljnim cijenama i korektnim odnosom.
Pridružite nam se i vi i po?nite koristiti sve pogodnosti suradnje sa Audion.hr!