REFERENCE AKUSTIKE - EX-YU

 

www.audion.hr

Audion d.o.o. je od 2005. godine zastupnik za Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za najpoznatiju i najcjenjeniju tvrtku za akusticki tretman prostora - AURALEX ACOUSTICS. U ovih 10 godina odradili smo veliki broj projekata, što privatnih slušaonica, malih kućnih kina do manjih i srednih sala za sastanke, konferencijskih dvorana i sličnog. Jedan od interesantnijih projekata je bio i restoran Dubravkin Put u Zagrebu gdje su akustički problemi stvarali nepotrebnu nelagodu u inače skoro pa savršenom ambijentu.. Nadamo se da ce više vlasnika restorana i konferencijskih dvorana (malih i velikih) uvijdeti da je akustika presudna za kvalitetnu komunikaciju unutar njihovih objekata. 

Uz komercijalne projekte radili smo i veliki broj glazbenih studija, TV stanica, radio postaja i montažnih soba. Nismo u mogućnsti prikazati sve odrađene projkete , ali molimo pogledajte makar neke od njih za koje smo dobili dozvolu da vam pokažemo: 

<<< Za detaljnije informacije Auralex akustike i solucije koje nudimo, pogledajte zasebni Auralex Akustika info sa lijeve strane site-a, ispod odjeljka "Pro Rasvjeta".

Pogledajte neke od nasih instalacija:


Ivan Zak studioIvan Zak studio Ivan Zak studio Ivan Zak studio Ivan Zak studio Ivan Zak studio Ivan Zak studio

Glazbeni studio ZagrebGlazbeni studio Zagreb Glazbeni studio Zagreb Glazbeni studio Zagreb  Restoran Dubravkin put ZagrebRestoran Dubravkin put Zagreb Restoran Dubravkin put Zagreb Restoran Dubravkin put Zagreb 

 

NOVA TV

 

Boris Durdevic - COLONIA

 

STUDIO LONGPLAY

 

MORRIS STUDIO ZAGREB - Miro Vidovic

 

RIVA HOSTEL Pula

 

NLO Studio Zagreb - Skansi