UOBICAJENI UPITI

www.audion.hr
 
Ako ovdje ne vidite odgovor na vaš upit, uvijek nas možete dobiti telefonom ili putem maila.

Radno Vrijeme:
PON-PETAK: 10-18h.
SUB., NED: ZATVORENO.
 
ROBU NE IZDAJEMO NA POTVRDU O UPLATI NEGO ISKLJUCIVO KADA NOVAC LEGNE NA NAS RACUN!

Sadržavaju li cijene  PDV?

             Da, svaki proizvod na ovom siteu u sebi ve? sadržava HR PDV.

Nudite li garanciju?

Svi novi proizvodi kupljeni u Audion.hr nose sa sobom godinu dana garancije.

Rabljeni proizvodi podliježu normalnim ograni?enjima uobi?ajenim pri prodaji rabljene opreme. Na rabljene proizvode obi?no nudimo garanciju od 90 dana. Svaki rabljeni proizvod je provjeren i garantiramo da ?e proizvod obavljati u potpunosti dužnost za koju je namjenjen. Kupovina analognih audio prozvoda tako?er uklju?uje posebna ograni?enja. Molimo, javite nam se oko detalja transakcije ako planirate naru?iti bilo kakav proizvod namjenjen audio produkciji. 

Od kuda dolazi rabljena oprema?

U zadnje vrijeme, sve cesce se pojavljuju otvorene (cesto i opravdane) sumnje u kvalitetu robe koja se prodaje na trzistu u ovom dijelu svijeta.
Drugim rjecima, isti proizvod kupljen u HR ili u Americi, nije ista stvar.
Kao dugogodisnji uvoznici velikog dijela naseg asortimana direktno iz SAD, mi na taj nacin omogucavamo jedinstvenu ponudu proizvoda koji su prosli rigorozne kvalitativne kontrole, kako bi bile dozvoljene u direktnoj prodaji na trzistu SAD-a.

Svi rabljeni proizvodi kupljeni u Audion.hr su uvezeni iz SAD, te nose sa sobom limitiranu garanciju, ovisno o vrsti proizvoda.

Svi uvezeni proizvodi su tehnicki i kvalitativno provjereni u Americi, u potpunosti testirani, pazljivo zapakirani i pripremljeni za zracni/oceanski transport od strane naseg zaposlenika, sto omogucava nasu potpunu sigurnost dostave narucene robe.
Dakle, svu rabljenu opremu koju narucite u Audion dobivate direktno sa americkog trzista, provjerenu, testiranu i sa garancijom.